Resimupload.org Saturday, 20/04/2024, 09:01
Portal | Üye Ol | Giriş Yap Hoşgeldin!Ziyaretçi | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Gökhan Özen Fan Forum » GÖKHAN ÖZEN » Gökhan Özen Röportajlar » GÖKHAN ÖZEN HAPİSANE GÜNLERİNİ ANLATTI
GÖKHAN ÖZEN HAPİSANE GÜNLERİNİ ANLATTI
gokhanozenfanDate: Tuesday, 29/04/2008, 15:16 | Message # 1
Admin
Grup: YÖNETİCİ
Mesaj: 108
Reputation: 2
Status: Offline

GÖKHAN ÖZEN HAPİSHANE GÜNLERİNİ ANLATTI

Bir kuaförün dövülmesine adı karıştığı için iki ay cezaevinde yatan Gökhan Özen, ‘Olaya sadece arabam karıŞtı ama ben neden hapis cezasına çarptırıldım bilmiyorum.Ben çok içine kapanık bir adamım, çok utangacım. Müzikle uğraŞan, psikoloji okuyan bir gencim. Ne çetesi AllahaŞkına... Benim bugüne kadar bir çete kurmuŞluğum yok. Bundan sonra da asla olmayacaktır.’’ dedi.

ÇETEM,YOK VE HİÇ OLMAYACAK
KarıŞtığı talihsiz bir olayın bedeli olarak 53 gün hapishanede kalan Gökhan Özen, hayatının en anlamlı ders kitabını okuduğunu belirtirken, "Artık telaŞa kapılmamayı öğrendim" dedi. Karanlık bir odada bile güneŞe tutunarak ayakta kalmanın mümkün olduğunu belirten genç Şarkıcı, herkesi hayatın baŞka pencerelerinden bakmaya davet etti.
Gökhan Özen, Hürriyet muhabiri Sema Denker’in sorularını yanıtlayarak,. 53 günlük hapis hayatında yaŞadıklarını anlattı...

-Kuaför dövüldüğü zaman orada mıydın, yoksa dövün mü dedin, nasıl oldu?

‘Olay sabahında asistanım Kartal GümüŞ’ün eŞini ve çocuğunu yuvaya bıraktık. Daha sonra ben ofisime gittim. Arabam da Kartal’da kaldı, çünkü bir takım iŞleri vardı. Olayı basından bir arkadaŞımızın telefonuyla öğrendim. Kartal’a ne olduğunu sordum. O da her Şeyi anlattı. ‘Arabanla gittiğim için seni de araçta olduğun düŞünülüyor. EŞime laf atıldı. Ben de gittim o kiŞiyi dövdüm, aranıyorum’ dedi.

-Dövülürken orada değildin ya da ‘Gereğini yapın’ demedin... Oysa öyle anlaŞıldı...

‘Herkes istediğini düŞünebilir. Hiçbir Şeyi bilmeden, olayı bilmeden yargılamak ve konuŞmak çok kolaydır ama doğru değildir. Bu anlamda kalbim çok kırık... Hep ‘Adam dövdürttü’ diye yazıldı. Çok üzülerek okudum...’

-Ama dövülen kiŞi senin ismini de vermiŞ?

‘İfadesinde Gökhan Özen oradaydı demiyor. Gökhan Özen’in de orada olduğunu söylüyorlar demiŞ. Daha sonra da benim olay anında bulunmadığımı da söyledi. Şimdi mahkeme devam ettiğim için konuŞamam...’

-Sedat Peker’le nasıl bir bağlantın var. Çünkü onun evinde beste yaptığın söylendi, bir klip ortaya çıktı?

‘Burası demokratik bir ülke. Herkesin birbirini tanıma özgürlüğü var. Benim cevabım bu kadar net.’

-Çete kurduğun ifadeleri de çok sık kullanıldı... Böyle bir hayatın var mı?

‘Ben çok içine kapanık bir adamım, çok utangacım. Müzikle uğraŞan, psikoloji okuyan bir gencim. Ne çetesi AllahaŞkına... Benim bugüne kadar bir çete kurmuŞluğum yok. Bundan sonra da asla olmayacaktır.’

-Cezaevindeki günlerini nasıl özetlersin?
‘Dostumu ve düŞmanımı tanıdım. Oradaki yaŞantı çok zor. Bir kere günler çok zor geçiyor. Bol bol spor yaptım. Kitap okudum ve notlar aldım. Kitap yazmaya baŞladım.’

-Bunu reklam olarak değerlendirenler de oldu...
‘BaŞta böyle düŞünüldü, sonra olayın gerçeği anlaŞıldı...’

-Albümüm keyfini de çıkaramadın...
‘Evet dinleyemedim bile albümümü. İlk iŞim ‘Kader Utansın’ Şarkıma klip çekeceğim. Şu anki durumum için çok uygun bir parça.


SoNuNa KaDaR GöKhAn

GöKhAn-SeMiHa

 
gokhanozenfanDate: Tuesday, 29/04/2008, 15:19 | Message # 2
Admin
Grup: YÖNETİCİ
Mesaj: 108
Reputation: 2
Status: Offline

GÖKHAN ÖZEN İN HAPİSTEN SONRAKİ İLK YAZI DİZİSİ

1)KRAL YENİDEN DOĞDU

ilk albümün çıkar çıkmaz ailelerin sevilen çocuğu oldun.bu nasıl bir duyguydu?

-çok güzel bir duyguydu.konserlerimde olsun,imza günlerimde olsun onlar yeri geliyor bnim çok eski bir dostum gib,kızlarını ise kız kardeşim gibi görüorum.
açıkça söyleyeyim başka bi gözle hiç bakmadım.bir hayranım ile aşk yaşamadım.ama elektrik alırsam neden olmasın.ama benim öyle kaygım yok çünkü ben öyle yaşamıyorum.
ben onları şarkılarımın adsız korosu olarak görüyorum. her halde aileler de bunu bildikleri için beni evlerine kabul ettiler.çünkü anne ve babalar asla yanılmıyorlar.gençlerde bunu bilsinler.
benide ailenin bi parçası olarak gördükleri için çok mutluyum.

adın sedat peker le anılır oldu.geçmişte ailelerin temiz çocuğu idin,ama sonra birden bire siyaha büründün.

-bunu nasıl aydınlatacağım?ben kendi hayatımda yaşadığım her şeyi....daha doğrusu şöyle söyleyeyim,sokaklarda yaklaşık on gündür geziyorum.çünkü dışardaki insanlarla beraber olmak istiyorum.etrafıma bakıyorum bana karşı hiçbir şekilde kötü tepki yok.
çünkü çok zeki bir millet olduğumuz için neyin doğru neyin yanlış olduğunu çok çabuk anlıyoruz.
aksine çok olulu tepkiler aldım,geçmiş olsun diyen,senin için dua ettik diyen anne we babalar,benimle olduklarını we bu olaylara üzüldüklerini söylüyorlar.
sewenlerimin ben yanlış dahi yapsam benim yanımda olduklarını biliyorum.bunları bana kendileride zaten söylüyorlar.

senin ismin sedat peker le yan yana anılınca,sokaktaki insan olarak görsen sen de yadırgarsın aa falan dersin.bu yakınlaşmanın nedeni neydi?

-ben sana açıkça bir şey söyleyim aslında sokakta ben öyle birşeyle karşılaşmadım.daha doğrusu beni kimsenin yadırgadığını da görmedim.
belki senin çewrende yadırganmış olabilirim.bu benim kendi fikrim,açıkça söleyim gerekirse insanların birbirini tanıması çok doğal.yani hep aynı cewabı wereceğim ama bir insan başak birini tanıyor diye başka birisine açıklama yapmak zorunda değil.

KADERİM BÖYLE

yani ben oynamıyorummu diyorsun?
-hiçbir şekilde oynamıyorum.benim çok mütawazı bir hayatım war.bunlar neler;konserlerim,imza günlerim we bestelerim.bunun dışında hayatıma bakıyorumda oldukça sakinim.ewinde oturan,gece dışarı yılda bir-iki kere çıkan,özel günlerde bazen bir-iki kadeh içen birisiyim.kumarım yok,uyuşturucu kullanmıyorum kısacası hiçbir kötü alışkanlığım yok.kendi ewinde kendine şarkılarıyla hayat kurmuş biriyim.

bazen şarkılarından daha fazla ön plana çıkıyorsun.bunu bilerek mi yapıyorusun?
-hayır.bu belkide kaderdiğin getirdiğidoğal oluşum.bunlar böyle oldu,böyle yaşandı.
bazen haberlerde benim bazı şeyleri kasıtlı olarak yaptığımı söyleyenler hatta bunun üzerinden espiri üretenler bile oldu.
bunları duyduğum zaman çok komik bulup bazende güldüm hatta...birileri bana suni gündem werip bende bunları yapmışım gibi şeyler söylendi.

mesela bir insanın kendisini denizin ortasına atması için zeka sewiyesinin çok düşük olması gerekir.kendisini özgürlüğünden,öz benliğinden aylarca mahrum kalacak duruma bile bile getirebiliyorsa,o insan gerçkten çok cahildir.ama ben cahil biri değilim.bunu bana söyleyenlerin düşünmesi gerekir.kimsenin de kalbini kırmak istemiyorum.

şimdi dışardan olan bir insan bilerek yaptın,bilerek yapmadın deyip duruyor.ama bu kadar mı tesadüf olur?ewet bu kadar tesadüf olmuştur.bu olay kasetinin çıktığı günlere denk geldi bilerek yaptı dediler.benim hayatıma bu kadar tesadüf etmiştir bu olay o günlere tekabül etmiştir fakat işin aslı öyle söylenenler gibi değil.

kıbrıs ta jet-ski ile kaybolma hikayeni anlatırmısın?bu olay tam kasetin çıkacağı zaman patlamamış mıydı?
-hayır.eğer bu tarz çıkan haberlere dawa açmış olsaydım,o dawayı kazanacağım çok önemli bir nokta wardı.benim kasetim çıkalı 3,5 ay olmuştu.ben jet-ski ile kaybolduğumda kaset satışımın tiraji 400.000 adeti geçmişti.

peki,kaset satışında bir patlama oldu mu?
-hayır,hiçbir şey olmadı.satışı etkilemedi.böyle suni gündemlerle insanlar tiraj yapamaz,yapsada sağlıklı olmaz.


SoNuNa KaDaR GöKhAn

GöKhAn-SeMiHa

 
gokhanozenfanDate: Tuesday, 29/04/2008, 15:19 | Message # 3
Admin
Grup: YÖNETİCİ
Mesaj: 108
Reputation: 2
Status: Offline
Evlenmek için aşktan gözlerim kör olmalı!

* Kimse kusura bakmasın ben evlenmiyorum! Böyle bir düşüncem yok şu anda. İlişki yaşamak ayrı bir şey. Evliliği düşünmek çok ayrı bir şey. İleride hayat ne gösterir bilinmez ama benim evlenmem için gözlerimin aşktan tamamen kör olması gerekiyor. İlişki yaşadığınız herkesle böyle bir aşkı yaşayamazsınız.

* Zamanında ben böyle büyük bir aşk yaşadım. Hala kalbimdedir ve zaman zaman düşünür, satırlara dökerim. Bu aşkımı kimse tanımıyor ve mümkünse de tanımasın! Yalnızca bana özel kalsın istiyorum. Değer verdiğiniz bir şeyi dillendirmek bana çok saçma geliyor. O benim için çok değerli, ona kimse dokunmasın.

* Bende biraz maçoluk vardır. Ama bu maçoluk, bir ilişkiyi yaşanmayacak duruma getirecek kadar abartılı değildir. Çünkü ben mantıklı bir insanım ve birini kıskandığım zaman alır karşıma konuşurum.

Bir yıl sonra İtalya'ya yerleşeceğim

* Yurtdışında albüm yapmak gibi bir isteğiniz var mı?
Bir sene sonra yurtdışına taşınıyorum. Yarım kalan eğitimimi tamamlamak ve kendimi geliştirmek istiyorum. Dünya görüşüme bir şeyler katma isteğim var. Fikrim son anda değişmezse, İtalya'ya yerleşeceğim. Türkiye'yle bağlantımı koparmayacağım ama artık orada yaşayacağım. Türkiye'de çıkaracağım albümleri de İtalya'da hazırlamak istiyorum.

* Neden İtalya'yı seçtiniz?
Akdeniz iklimi, Akdeniz insanı... Kendimi İtalya'ya diğer soğuk Avrupa ülkelerinden daha yakın hissediyorum. Kültürünü tanımak istediğim bir yer ama dediğim gibi; son anda fikrim değişmezse!


SoNuNa KaDaR GöKhAn

GöKhAn-SeMiHa

 
Gökhan Özen Fan Forum » GÖKHAN ÖZEN » Gökhan Özen Röportajlar » GÖKHAN ÖZEN HAPİSANE GÜNLERİNİ ANLATTI
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024