Resimupload.org Friday, 29/03/2024, 17:20
Portal | Üye Ol | Giriş Yap Hoşgeldin!Ziyaretçi | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Gökhan Özen Fan Forum » GÖKHAN ÖZEN » Gökhan Özen Haberler » Gökhan'ın Justin İmajı
Gökhan'ın Justin İmajı
gokhanozenfanDate: Tuesday, 29/04/2008, 14:49 | Message # 1
Admin
Grup: YÖNETİCİ
Mesaj: 108
Reputation: 2
Status: Offline
Gökhan Özen, ünlü Amerikalı şarkıcı Justin Timberlake imajıyla dikkat çekti.


MÜYAP Ödül töreninde 100 binlik albüm satışıyla "Altın" kategorisinde ödül alan Gökhan Özen, ünlü Amerikalı şarkıcı Justin Timberlake imajıyla dikkat çekti.

MÜYAP davetine şapka, gömlek, kravat ve yelekten oluşan kıyafetiyle katılan Gökhan Özen, Amerikalı ünlü şarkıcısı
Justin Timberlake hatırlattı. Ancak kıyafetin ötesinde Gökhan Özen'in de yoğun iş temposu ve hayranlarının ilgisi Amerikalı şarkıcıya olan benzerlikleri ile de tıpatıp aynı. Justin Timberlake hayranları gibi Gökhan Özen'in de hayranları onu hiç yalnız bırakmıyor ve ünlü sanatçı nereye gitse peşinden gidiyor. Özen de, Timberlake gibi kendi şarkılarını kendisi yapıyor. Gece gündüz demeden stüdyo da çalışan Özen, Justin gibi ülke ülke, şehir şehir dolaşıp şarkı söylüyor. Özel hayatının şarkılarının önüne geçmesine hiçbir zaman izin vermediğini belirten genç şarkıcı, "Ben tüm yaşadığım duyguları şarkılarımda anlatıyorum. Bunları belgeleştirmeye gerek yok" diyor.

Bugüne kadar bestelediği şarkılarını sadece kendisi söyleyen Gökhan Özen, bundan sonra onları paylaşacağını söyledi: "Artık şarkılarımı herkesle paylaşmak istiyorum. Yıllardır kendi şarkılarımı yazıyorum, söylüyorum. Bugüne kadar da Yaşar, Ebru Gündeş ve birçok sanatçı arkadaşım şarkılarımı okudu. Eskiden bestelerimi çok kıskanırdım. Çocukça bir duyguydu belki ama bunu son iki senedir aştığımı düşünüyorum. Tatminle gelen bir aşmışlık duygusu belki. Artık sakladığım şarkıları sanatçı arkadaşlarımdan dinlemenin bana keyif vereceğini düşünüyorum. Bir de sinema filmi için müthiş bir hikayem var. Onu hayata geçirmeyi planlıyorum. Ha bir de reklam filmi çektim."

BENCE GÖKHAN JUSTİN TİMBERLAKE'DEN DAHA YAKIŞIKLI VE TATLI. JUSTİN GÖKHAN'I GÖRSE KAÇACAK DELİK ARAR BENCE. BİR DE GÖKHAN'A KIYAFETLER GÖKHAN' DAHA ÇOK YAKIŞMIŞ.:roll:

Attachments: 5110329.jpg (29.7 Kb)


SoNuNa KaDaR GöKhAn

GöKhAn-SeMiHa

 
Gökhan Özen Fan Forum » GÖKHAN ÖZEN » Gökhan Özen Haberler » Gökhan'ın Justin İmajı
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024