Resimupload.org Friday, 19/04/2024, 03:31
Portal | Üye Ol | Giriş Yap Hoşgeldin!Ziyaretçi | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Gökhan Özen Fan Forum » GÖKHAN ÖZEN » Gökhan Özen Haberler » KRAL TV VE GÖKHAN ÖZEN!
KRAL TV VE GÖKHAN ÖZEN!
gokhanozenfanDate: Sunday, 27/04/2008, 13:56 | Message # 1
Admin
Grup: YÖNETİCİ
Mesaj: 108
Reputation: 2
Status: Offline

KRAL TV VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİNİN HİÇBİR KATEGORİSİNDE GÖKHAN ÖZEN'İN YER ALMAYIŞI, GÖKHAN SEVENLERİ KIZDIRDI!..

Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan Kral TV Video Müzik Ödülleri’nin hiçbir kategorisinde başarılı popçu Gökhan Özen’in yer almayışı dikkat çekti.

Sayısı hiç de azımsanmayacak bir hayran kitlesine sahip olan Gökhan Özen’in, En İyi Pop Erkek , Yılın Şarkısı, Yılın Klibi gibi adının yer almasının uygun olduğu kategorilerde olmayışı, akıllara “Neden?” sorusunu getirdi.

Konuyla ilgili aldığımız sayısız mail sonrasında, önce Gökhan’ın basın danışmanı Özgür Aras’la konuştuk.

Aras, “Gökhan Özen’le Kral TV arasında bir husumet var mı? Sizce Gökhan’ın ismi neden kategorilerden hiçbirinde yer almıyor. Yeni kliplerini Kral TV’den önce başka bir müzik kanalına falan mı gönderdiniz? ” sorularına “Hayır bizim bildiğimiz bir husumet yok. Gökhan’ın kliplerini aynı anda her yere dağıtırız. Önce yayınlama, sonra yayınlama diye bir şey söz konusu değil. Geçenlerde Kral TV ile röportaj da yaptık. Bizim bildiğimiz Kral TV ile hiç bir sorunumuz yok” diye cevap verdi.

Konuyla ilgili Kral TV Kurumsal İletişim Bölümü’nden Aslı Hanım ile de görüştük. Bu kategorileri dört meslek birliğiyle birlikte oluşturduklarını söyleyen Aslı Hanım, “Kategoriler, dört meslek birliği ve Kral TV’den oluşan bir heyetle kararlaştırılıyor. 10’lu listeler yapılıyor. Sonuçlar oy çokluğuna göre değerlendiriliyor. Bizim için kişinin albümünün çok satması ya da şarkısının listelerde başarılı olmasından ziyade çektikleri video kliplerin kalitesi önemlidir. Kurumumuzun sanatçıyla hiçbir olumsuz olayı söz konusu değildir” diye konuştu.

Attachments: 2771404.jpg (9.4 Kb)


SoNuNa KaDaR GöKhAn

GöKhAn-SeMiHa

 
Gökhan Özen Fan Forum » GÖKHAN ÖZEN » Gökhan Özen Haberler » KRAL TV VE GÖKHAN ÖZEN!
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024